Blog

Dels Pirineus a l´ Himalaya

Som un equip de persones, format per bombers, metges, fisios i mestres, que arran del terratrèmol que va destrossar Langtang el 2015 i la nostra estima envers la muntanya, vam tenir la necessitat d’ ajudar a la gent de la Vall, tot aportant el nostre granet de sorra. 

Aquí és on comença la nostra història. Per casualitats del destí vam conèixer el Valen i la Passang que des del minut 1, ens van ajudar donant-nos informació i suport per poder dur a terme el nostre projecte. Ells, des de Catalunya i en Nima i la Choeny des de Nepal, van ser els que ens van anar orientant al llarg dels mesos perquè els nostres esforços, arribéssin al màxim de gent possible. Al novembre del 2016, fem camí cap a Nepal.
 
Per nosaltres va ser molt important l’ acollida que ens van fer el Nima i la Choeny. La seva calidesa i tracte humà, de confiança, va fer que ens sentíssim com a casa des del primer moment. A més, els seus consells per comprar el material, les orientacions per buscar el transport i coordinar la logística i les rutes a seguir fins a la Vall, van ser una gran ajuda. 
No necessitàvem paraules per veure que són gent que estimen la seva terra, la seva gent i que destinen molts esforços per cuidar-la i seguir avançant. 
Gràcies a ells vam conèixer Nepal des d’ una vessant propera i humana, fent que les rutes per la muntanya i el tracte amb la gent, ens marqués i no ens deixés a cap de nosaltres indiferents. 
 
L’ equip de “Dels Pirineus a l’Himàlaia”. 

Gràcies!

Si te ha gustado...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on google
Share on email
Share on print

Muchas Gracias!

Deja un comentario